Web Analytics Made Easy - Statcounter

باید طی سنوات ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ از محل منابع ورودی صندوق توسعه ملی مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۷ میلیون دلار به صورت ریالی سپرده گذاری می شد که تا کنون حدود ۲۶ درصد آن به ریال تبدیل و نزد بانک های عامل سپرده گذاری ریالی شده است. ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶ اقتصادی پول | ارز | بانک نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طبق گزارش تفریغ بودجه 97 که از سوی دیوان محاسبات کشور، باید طی سنوات 1394 تا 1397 از محل منابع ورودی صندوق توسعه ملی مبلغ 9 میلیارد و 407 میلیون دلار به صورت ریالی سپرده گذاری می شد که تا کنون حدود 26 درصد آن به ریال تبدیل و نزد بانک های عامل سپرده گذاری ریالی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از مبلغ 4 هزار و 228 میلیارد تومان سهم قانونی، مبلغ 2 هزار و 323 میلیارد تومان معادل 55 درصد سهم مقرر، جهت اشتغال زایی با معرفی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور و طرح های پرواربندی دام عشایر، سپرده گذاری صورت گرفته که از این مبلغ،‌بانک ها تا کنون نسبت به اعطای تسهیلات به مبلغ 852 میلیارد تومان حدود 37 درصد سپرده گذاری اقدام نموده اند.

لازم به ذکر است، مانده اصل سپرده گذاری های ریالی صرفاً از محل منابع ماده فوق الذکر نزد بانک های عامل بالغ بر سه هزار میلیارد تومان می باشد.

جزئیات تفریغ بودجه 97| 10 هزار و 800 میلیارد تومان مابه التفاوت ارز 4200 تومانی توسط بانک‎ها وصول نشدجزئیات تفریغ بودجه 97| واگذاری تنها 41 درصد اموال مازاد بانک‌ها در 4 سالجزئیات تفریغ بودجه 97| اختصاص 2.7 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی به کالاهای غیراساسی از جمله غذای سگ‌وگربهجزئیات تفریغ بودجه 97|241 مدیر دولتی 11 میلیارد تومان حقوق اضافی گرفتندجزئیات تفریغ بودجه 97|تامین 31 میلیارد دلار ارز دولتی برای واردات/ بلاتکلیفی 15 درصد ارز تخصیصیجزئیات تفریغ بودجه 97| خسارت 13700 میلیارد تومانی طرح های عمرانی 3 وزارتخانه به منابع طبیعیجزئیات تفریغ بودجه 97| اختلاف 12 هزار میلیاردی بین مصارف پیش بینی شده و مبالغ پرداختی در هدفمندی یارانه‌هاجزئیات تفریغ بودجه 97/ برای 18 درصد احکام بودجه هیچ گونه عملکردی ثبت نشد + جدولجزئیات تفریغ بودجه 97/ کسری 90 هزار میلیارد تومانی در تراز عملیاتی بودجه/ 32 هزار میلیارد مازاد بر قانون اوراق به فروش رسید

 

انتهای پیام/

R1012123/P/S7,77,79/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صندوق توسعه ملی بانک مرکزی سیاست‌های پولی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی بانک مرکزی سیاست های پولی صندوق توسعه ملی بانک مرکزی سیاست های پولی صندوق توسعه ملی میلیارد تومان تفریغ بودجه 97 هزار میلیارد سپرده گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، محسن برزو زاده در گردهمایی معاونت حوزه اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات که با حضور قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات، مدیران کل، حسابرسان کل، معاونین، مشاوران و مدیران گروه‌های حسابرسی و با محوریت بررسی فرآیند تفریغ بودجه و نظارت بر شرکت‌ها برگزار شد، اظهار داشت: بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی و شبه‌دولتی به صورت هفتگی دنبال می‌شود و در این جلسات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به ارائه گزارش عملکرد خود می‌پردازند.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان یکی از برنامه‌های نظارتی دیوان محاسبات از اهمیت بالایی برخوردار است، نظارت بر شرکت‌ها است، افزود: چک لیست این شرکت‌ها به همراه سود و زیان آنان توسط گروه‌های حسابرسی تهیه و تاپایان امسال شناسایی و تکمیل آن انجام می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفریغ بودجه اشاره کرد و افزود: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ شامل۴۵۰ بند است که ۸۷ درصد آن متعلق به معاونت فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی است که در آن علاوه بر وضعیت تحقق اعتبارات در موضوعات مختلف، آخرین وضعیت اعتباراتی که باید تا شهریورماه سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی مصرف می‌شد، نیز گزارش می‌شود.
ابراهیم نامداری قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نیز در این گردهمایی با قدردانی از زحمات مدیران، حسابرسان کل و حسابرسان اظهار داشت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در معاونت هماهنگی و امور اجرایی تلاش ما بر این است، تا با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، تفریغ بودجه به بهترین شکل ممکن و در مدت زمان پیش بینی شده انجام شود.
وی افزود: رویکرد دیوان محاسبات کشور این است که، تفریغ بودجه به گره گشایی اقتصادی و حل مسأله کمک کند و در کنار گزارش‌ها نیز پیشنهاد‌های کارشناسانه ارائه دهیم.
براساس این گزارش، در این نشست گزارشی از نظارت بر شرکت ها، پیگیری احکام تفریغ بودجه و بررسی فرآیند‌های آن از سوی مدیران مربوطه ارائه شد.

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است