Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالمجید شیخی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس در شهرری درباره خیز دولت برای تبدیل ریال به تومان اظهار کرد: حذف صفرها از پول ملی منافع و هزینه‌هایی را به همراه دارد.

وی تصریح کرد: اکنون جریان معاملات روزانه با تومان انجام می‌شود و با عنوان ریال عملا معامله و کاری انجام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخی با تأکید بر اینکه حذف ریال و در مجموع تبدیل ریال به تومان نیاز به معرکه‌گیری ندارد، تصریح کرد: اگر دولت در این راستا دنبال معرکه‌گیری باشد، حاشیه‌سازی خواهد کرد.

کارشناس مسائل اقتصادی کشورمان با اشاره به اینکه دولت در جریان تبدیل ریال به تومان باید به مرور زمان پول‌های جدید را وارد بازار کند، اضافه کرد: این پول‌ها با علایم و ضرب متنوع با تومان وارد بازار شود و نباید پول‌های قبل را جمع و ابطال کنند تا هیچ موج منفی ایجاد نشود.

شیخی با بیان اینکه حذف صفر و تبدیل ریال به تومان باید پله‌ای انجام شود، تصریح کرد: دولت باید از این فرصت برای زمینه‌سازی فرهنگی و پذیرش پول‌های جدید انجام شود و انواع اسکناس باید داشته باشیم.

این اقتصاددان با تأکید بر اینکه تعداد اسکناس‌های ما در هر فاز با معادلات ریز و درشت در 11 یا 12 مقیاس پولی در بازار معامله می‌شود، اضافه کرد: مجبوریم همچنان این تعداد اسکناس را چاپ کنیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه تبدیل ریال به اسکناس تغییری در هزینه ضرب و چاپ پول ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: امیدواریم این اقدام مایه خیرات و برکات باشد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر چه زمانی انجام می‌شود؟

براساس قانون تمامی دستگاه‌های اجرایی و اداری مشمول موظف شدند تا کارکنان ایثارگر خود را به رسمی تبدیل وضعیت کنند، اما تعدادی از راننده استیجاری ایثارگر همچنان بلاتکلیف هستند و تبدیل وضعیت آنها انجام نشده است.

به گفته شهروند خبرنگار ما اجرای این طرح به یکباره متوقف شده است و حدود ۷۰۰ نفر از رانندگان استیجاری ایثارگر در انتظار تبدیل وضعیت هستند.

متن پیام شهروند خبرنگار

اینجانب به نمایندگی از ۷۰۰ نفر از همکارانم در کل کشور درخواست پیگیری از شما را داریم که چرا سازمان استخدامی ۲ هزار نفر را با شرایط دقیقا مثل ما تبدیل وضعیت رسمی نمود ولی یکدفعه جلوی پرونده‌ها را گرفت و الباقی را با مشکل روبرو نمود در صورت پیگیری مدارک و شواهد مورد نیاز را خدمتتان ارسال مینمایم. با تشکر

منبع: علی سرلک - شهروند خبرنگار

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی
  • تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر چه زمانی انجام می‌شود؟
  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • رضا شیخی درگذشت
  • پلمب ۱۲۴ واحد مشاور املاک در قزوین
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تکراری‌ترین نیمه‌نهایی اروپا با معرکه مونیخ
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه