Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک کارشناس مسائل اقتصادي گفت: تبديل ريال به تومان در بين مردم سالهاست که انجام شده و در صورت عملي شدن اين مصوبه به طور رسمي اين طرح اجرا خواهد شد.


سيد محمد احمدي در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاري ميزان در رابطه با تغيير ريال به تومان و تاثير آن در بازار‌هاي مالي گفت: تبديل ريال به تومان و حذف يک صفر از پول ملي عملا پذيرش واقعيتي است که سال هاست در بين مردم اتفاق افتاده و اين درحالي است که کسي از واژه ريال در خريد و کار‌هاي روزمره خود استفاده نمي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: تغيير در واحد پولي کشور زماني بر بازار‌هاي مالي و اقتصاد تاثيرگذار خواهد بود که حذف يک صفر زمينه‌اي براي حذف چند صفر ديگر در پول ملي کشور را ايجاد کند.
اين کارشناس مسائل اقتصادي در ادامه تصريح کرد: حذف صفر از واحد‌هاي پولي جهان تغييراتي را در اقتصاد کشور‌ها حاصل کرده واين درحالي است که چند صفر از واحد پولي آن‌ها حذف شده و در عمل حذف يک صفر از پول ملي کشور باعث تغييرات جزئي در محاسبات بانکي خواهد شد.
احمدي خاطرنشان کرد: در صورت حذف يک صفر از پول ملي طبيعتا در شکل سکه و اسکناس‌ها تغييراتي حاصل مي‌شود و با درنظر گرفتن هزينه تغيير شکل آن‌ها توجيه اقتصادي در راستاي تغيير ريال به تومان وجود نخواهد داشت.
وي افزود: يک ريال در بازار قدرت خريد و ارزش چنداني ندارد و درصورت حذف چند صفر از پول ملي امکان تغيير در رشد اقتصادي امکان پذير مي‌شود.
اين کارشناس مسائل اقتصادي در ادامه بيان کرد: حذف صفر از واحد پولي به تنهايي نمي‌تواند تغيير مهمي در اقتصاد کشور ايجاد کند و بايد در کنار آن اتفاقات مهمي در شرايط اقتصادي کشور حاصل شود.
احمدي با بيان اينکه ارزش پولي کشور سالهاست کاهش پيدا کرده خاطرنشان کرد: با حذف يک صفر از واحد پولي کشور تغييرات چشم گير در اقصاد کشور و بالارفتن ارزش پول کشور حاصل نخواهد شد.

وي در ارتباط با تاثيرات رواني حذف صفر از واحد پول ملي گفت: اين موضوع و حذف صفر در ايجاد تاثيرات رواني در بازار موثر است و با حذف چندين صفر قيمت‌ها روبه بالا رُند خواهند شد.
انتهاي پيام/




منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۴۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آقای سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: میز‌های خدمت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در ایستگاه‌های مترو تجریش، امام خمینی (ره)، ۱۵ خرداد، امام حسین (ع)، میدان ولی عصر (عج) راه اندازی شده و تا ۲۵ اردیبهشت دایر است.

رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: دارندگان مجوز‌های کاغذی تا ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند از طریق درگاه ملی مجوز‌ها، مجوز‌های کاغذی خود را تبدیل به شناسه یکتا کنند.

آقای سیاح افزود: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.

بر اساس قانون همه دارندگان مجوز‌های کاغذی باید مجوز‌های خود را تبدیل به شناسه یکتا کنند و  از ۲۵ اردیبهشت مجوز‌های کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند.

آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شان در «qr.mojavez.ir» نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و یا با مراجعه به میز‌های خدمت فقط با ورود ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه / کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوز‌ها «mojavez.ir»، به سرعت و رایگان مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه